Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

23/10/2015
BERENAR SOLIDARI DE MANS UNIDES 2015

El diumenge dia 18, va tenir lloc el Berenar Solidari de Mans Unides, amb una participació de 33 col·laboradores i algun pasteler de la nostra ciutat, els quals es van esmerçar en l’elaboració. Feia goig l’exposició dels mateixos, a més, la diversitat de gustos, xocolata, nata, formatge,de fruita natural i confitada... i  de formes rosetes, orelletes, cócs, coques, pa de Pesic ,mató, braç de gitano, flam,montaditos tant de  dolç com de  salat, truites... Els assistents a l’acte foren unes 140 persones.

Ens va acompanyar l'Alcaldessa sra. Rosa Ma, la Regidora d'Afers Socials sra. Noelia. i el Regidor de Cultura sr. Raül, el qual va ser un dels afortunats amb un pastís. També un dels afortunats va ser mossèn Josep Camprubí, acompanyat de mossèn Josep Garriga,  fidels cada any en acompanyar-nos. Es van sumar a l’acte la participació del grup musical 3Jotes, del Casal d’Àvis de la nostra ciutat, oferint un bon repertori de cançons, havaneres, espanyola, mexicana...  que va agradar molt al públic assistent.

El simbòlic preu del berenar de 5 euros, sorteig d’11 pastissos i alguns donatius es va recaptar 997,45 euros quantitat  destinada a assolir els projectes d’enguany  assignats a la nostra Delegació de Solsona de Mans Unides al Camerun i al Congo.

 

Imatge de complement Veure galeria