Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

07/12/2014
Berenar de Mans Unides 2014

El diumenge 26 d'octubre es va portar a terme el berenar solidari de Mans Mans Unides. Els elaboradors de pastissos i altres menjar foren 35 mestresses,  entre elles també alguns pastelers de la nostra ciutat.  Feia goig l’exposició dels mateixos a més la diversitat de gustos, xocolata, nata, formatge,de fruita natural i confitada... i  de formes rosetes, orelletes, cócs, coques, pa de Pesic ,mató, montaditos tant de  dolç com de  salat, truites...

Vam tenir la col·laboració de l’Associació de Dones de Butsenit d’Urgell en l’espectacle musical,  d’Escala en Hi-Fi. Amb gran sorpresa per tots els presents es va sumar la col·laboració del màgic Reivax, Xavier Perez, directo de "Mongai Màgics".

El simbòlic preu del berenar de 5 euros, juntament amb els donatius i el sorteig de 6 pastissos va fer que es recollís un total de 950euros, quantitat destinada a assolir els projectes que ens hem compromès portar a terme en aquesta campanya de 2014, a Etiòpia i al Congo, fent possible el lema de la campanya d’enguany : Un món nou, projecte comú.

 

Imatge de complement Veure galeria