Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

16/02/2011
Sopar Solidari de Mans Unides
Núia Lòpez-membre del CSRZ- de Barcelona Veure galeria Ampliar imatge

El divendres 11 de febrer Dia del Dejuni Voluntari, a la nostra ciutat va tenir lloc el primer acte de la campanya d'enguany, de Mans Unides, el lema "El seu demà és avui", amb una xerrada col·loqui a càrrec de la Núria López, membre del Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebelió Zapatista, de Barcelona.Ens va donar una vissió de Chiapas, la seva història politico,social.
A continuació el Sopar Solidari, pa amb oli, poma i aigua, col·laboració d'alguns flaquers i distribuidor de fruites de la nostra ciutat.
Els assistents a l'acte van ser d'una vuitantena de persones. El preu voluntari del sopar va tenir una recaudació de 500 euros, els quals aniran destinats als dos projectes d'enguany; a Benin (Âfrica), programa de formació per a dones, nutrició i salut per a reduir la mortalitat infantil i l'altre al Departament de Missiones (Paraguai), capacitació d'agriculturs en tècniques productives.
En la mesura en què aconseguim reduir els nivells de pobresa, analfabetisme, malalties i desnutrició, disminuirà la mortalitat infantil, tal com és diu el lema de la campanya, "els infants d'avui són els homes del demà".
Per aquesta raó tots els qui ens sentim de Mans Unides treballem perquè tots els homes del món puguin tenir una vida digna,

Enllaç:  Mans Unides