Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

23/01/2010
TROBADA DIOCESANA DE VOLUNTARIS
Assemblea gener de 2010 Veure galeria Ampliar imatge

Aquest és el lema de la campanya d’ enguany de Mans Unides: Contra la fam, defensa la Terra.
El dibuix de la campanya ve representat per un arbre i com a tronc una forquilla. L’arbre no sols representa la Natura i l’alimentació natural; també representa l’arbre de la vida que és un concepte utilitzat en ciència, religió, filosofia i mitologia i que il•lustra la idea de què, arreu de la Terra, tota vida hi és relacionada. I que tot el que fem tindrà les seves conseqüències –positives o negatives- en algun altre lloc del planeta.
Amb aquesta explicació va començar la Trobada Diocesana de Mans Unides, el passat dissabte a Bellpuig la presidenta Ma Aurora Aubach, a continuació pregària dirigida per Mm. Alfons Busto.
En aquesta Trobada anual de voluntaris de Mans Unides també vam commemorar que fa 25 anys que aquesta ONG treballa al Bisbat de Solsona. Es va fer amb el reconeixement de la feina feta per les dues primeres presidentes, la Maria Xinxó Minguella i la Conxita López Torres, dues persones claus per la implantació de Mans Unides a les nostres comarques.
Amb un dinar de germanor es va donar per acabada la Trobada d’aquest dia, amb la fermesa de continuar fent feina en aquesta campanya que des d’ara es posa en marxa.

Annex: Maria Xinxó i Conxita Lópex  (jpg 104.36KB)