Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

02/03/2017
SOPAR SOLIDARI

La primera activitat que va tenir lloc a la nostra ciutat, com a inici de la campanya d'enguany va tenir lloc el 17 de febrer, el sopar solidari, al qual van assistir un centenar de persones, compromeses amb  Mans Unides, per aconseguir un món on ningú no passi fam i tothom pugui viure dignament.

El preu del sopar era voluntari, es recaptar 775,57 euros, que aniran destinats als projectes assignats a la delegació de Solsona. són els següents: Rehabilitació d'una escola de primària a Mahate, Moçambic. Projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània (Àfrica).

Les companyes de Berga, Lluïsa Salles i Montse Garcia van transmetre als assistents, les vivències viscudes per elles al Camerun, amb gran entusiasme perquè es varen sentir molt acollides per la gent d'allà, fent costat als nens d'un orfelinat i també al Centro Hospitalario San Martin de Porres,del barri marginal Mvog Betsi de Yaundé, la capital del Camerun, del qual és directora la missionera Cristina Antolin. Aquest hospital fou un dels projectes recolzat per Mans Unides de Solsona, fou inaugurat al gener de 2008.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge