Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

17/10/2016
BERENAR SOLIDARI DE MANS UNIDES

El diumenge 16 d'octubre es va portar a terme el berenar solidari de Mans unides.

Amb una participació de trenta-tres col·laborador/es, els quals es van esmerçar en l’elaboració de pastissos i altres mejars, feia goig l’exposició, a més, de la diversitat de gustos.

El simbòlic preu del berenar de 5 euros, el sorteig d’11 pastissos i els donatius es va recollir 1.019,20euros, quantitat destinada als projectes assignats a la nostra delegació de Mans Unides de Solsona, la construcció d’aules en una escola de secundària per donar més cabuda a més alumnes a Tanzània i, la construcció d’un embassament per a 14.000m3 d’aigua a Maranthawa (Kènia).

 

Es va donar informació dels projectes d’enguany i també d’una carta d’agraïment de la Congregación Santo Domingo de Yaaonde(Camerun), que diu així:- Poco a poco con la ayuda de mucha gente y entre ellos vosotros, hemos ido rehabilitando i dando vida a este trozo de selva. Se ha rehabilitado el internado de los niños, cocina, comedor, sala de estudio i dormitorios... gràcies a vosotros muchos niños pueden estudiar, aprender, comer, tener un buen sitio donde dormir i descansar para recuperar e ir al cole al dia siguiente. Gracias a vosotros muchos niños pueden volver a sonreir. Milagros de la solidaridad y la generosidad.

Aquest any la col·laboració del Grup d'Havaneres Boira ha estat aplaçada per una indisposició d'un dels components del grup, al qual li desitgem una prompta millora.Agraïm la col·laboració que sempre han tingut vers Mans Unides.

 

 

Veure galeria