Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSS... de Mans Unides

07/01/2017
Concert de Santa Cecília

La Regidoria de Cultura de la nostra ciutat va portar a terme, el diumenge 20 de novembre, al teatre Ateneu, el concert en honor a santa Cecília, com és tradicional aquest concert és benèfic, aquest any ha estat destinat a l’ONG Mans Unides, en ell van participat les entitats musicals targarines: la coral Infantil Mestre Güell, la coral Ramon Carnicer, la Cobla Tàrrega, l'Orfeo Nova Tàrrega, la Polifònica de l'Urgell, els Graells de la Barra i l'Escola Municipal de Música.

La recaptació ha estat de 574euros, els quals foren lliurat per l’alcaldessa sra. Rosa Ma Perelló i el regidor de cultura sr. Raül Palacios, aniran destinats als projectes de la campanya d’enguany a Tanzània (Àfrica) construcció de noves aules de secundària, per donar més cabuda a nous alummnes i d'un embassament d'aigua a Maranthawa (Kenya).

Un dels factors més importants per al desenvolupament humà , l'avanç i progrés de la societat és l'educació, per aquesta raó Mans Unides lluita perquè estigui a l'abast de totes les persones i més aquelles que es troben en estat de vulnerabilitat.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge