Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSS... de Mans Unides

14/02/2013
Sopar Solidari de Mans Unides 2013
Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

Un any més, com fa des de fa mig segle, Mans Unides ens convida a tots a solidaritzar-nos amb les víctimes de la injustícia i la desigualtat en el Dia del Dejuni Voluntari.
Cada segon divendres de febrer, des de 1963, moltíssimes persones han viscut el dia del Dejuni Voluntari, apuntant-se a aquest petit gest tan simbòlic, carregat de sentit.

A la nostra ciutat ens vam reunir una setantena de persones el passat divendres, a la sala cafè de l’Ateneu per compartir aquesta vetllada de solidaritat i agermanament, amb el sopar solidari de pa amb oli, poma i aigua. El preu del sopar era voluntari i la recaptació fou de 628,10 euros que aniran
destinats als projectes d’enguany.

Vam gaudir de la conferència a càrrec de Ma Lourdes Escobet
professora a La Salle de Manresa i membre de la Delegació Diocesana de Missions, explicant les seves vivència al Perú i amb projecció de imatges.

Vam comptar amb la presència del nostre Bisbe Xavier, amb motiu de la seva visita pastoral al nostre arxiprestat, Mm Josep Ma Vilaseca rector, el missioner Pare Escolapi Ramon Novell, la presidenta de Mans Unides Ma Aurora Aubach, l’alcaldessa Rosa Ma Perelló, la regidora Josefina Bernades i molts col·laboradors i socis de Mans Unides que assíduament ens acompanyen als diferents actes que al llarg de l’any s’organitzen.

Alguns forners de la nostra ciutat han fet donació del pa, uns comercials les pomes i l’oli i l’Associació de l’Ateneu va deixar-nos compartir el local social.

Amb la sensibilització, la cooperació, el compromís de tots fem realitat projectes de desenvolupament tan necessaris perquè germans nostres puguin gaudir d’una vida digna.