Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSS... de Mans Unides

Cercador

 
26/03/2019

Han passat per tots els centres educatius de Tàrrega l'exposició del tema, "El malbaratament alimentari". Mans Unides, per mitjà d'aquesta eina, vol sensibilitzar els alumnes sobre la importància del malbaratament alimentari i la seva repercussió en el planeta, tenint cura de l'aprofitament dels aliments tant a les escoles com a les llars, la qual cosa ha repercutit en el comportament dels alumnes sobre amb els entrepants que portaven de casa.
hh¡al un canvi de mentalitat i de cor. La desnutrició crònica que pateixen

800 milions de persones té a veure amb un tipus de desenvolupament contami-
nant i malgastador. Veure el món com "casa comuna" és un desafiament.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
10/02/2019

El passat divendres 8 de febrer, es va portar a terme el sopar solidari i xerrada-col·loqui a càrrec de Sor Lucía Caram, la qual va encoratjar la labor de Mans Unides. Un centenars de persones va assistir a l'acte, les aportacions del sopar (pa amb oli i poma), fou de 1.016 euros destinats als projectes d'enguany. Al Camerun, formació per a dones agricultores, construcció de pous i canalització de l'aigua. A la R.P. del Congo, millora i ampliació d'una escola de secundària per anoies, ambdós projesctes a l'Àfrica.

Mans Unides des de 1959 treballa per acabar amb la fam en el món. Fidel a aquesta missió, vol contribuir, en el trienni 2019-2021, a la realització dels Drets Humans, especialment entre les persones més pobres i vulnerables del planeta. Aquest any  compleix 60 anys en lluita contra la fam, amb el lema"Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones". 

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
08/02/2019

Amb motiu del començament d’una nova companya, el dissabte 26 de gener, va tenir lloc a Bellpuig, la trobada anyal de voluntaris de Mans Unides de la delegació del Bisbat de Solsona, en ella ens varem aplegar una trentena de persones vingudes de les comarques del Bergadà, el Llobregat, la Segarra, el Pla d`Urgell i l’Urgell. Unes paraules de benvinguda a càrrec de Ma Aurora Aubach sots delegada, juntament amb uns moments de reflexió i pregària amb  Mn Abel Trulls, rector de Bellpuig. el qual va recolzar la labor que ve fent  Mans Unides al llarg d’aquest seixanta anys.

Es va donar a conèixer els projectes aconseguits la passada campanya 2018, gràcies a la generositat dels socis, donatius, activitats i altres ; Reformes d’un centre de salut a Mangochi, Malawi, els edificis estaven malmesos i s’hi ha fet una renovació en profunditat, especialment a maternitat i consultes externes. Ampliació d’una escola a la comunitat de Mabessenech, Sierra Leona. Accés a l’aigua potable a la població, com també sistema solar per accionar un molí de farina de mandioca i aportar un mínim d’enllumenat comunitari al Camerun. Les aportacions rebudes per a cobrir els esmentats projectes ha estat de 188.397,15 euros. Agraïm a totes les persones que hi han contribuïts. El treball de Mans Unides es centra especialment en acompanyar i donar suport a projectes de desenvolupament agrícola, sanitari, educatiu, social i de promoció de la dona.

 


 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
07/01/2017

La Regidoria de Cultura de la nostra ciutat va portar a terme, el diumenge 20 de novembre, al teatre Ateneu, el concert en honor a santa Cecília, com és tradicional aquest concert és benèfic, aquest any ha estat destinat a l’ONG Mans Unides, en ell van participat les entitats musicals targarines: la coral Infantil Mestre Güell, la coral Ramon Carnicer, la Cobla Tàrrega, l'Orfeo Nova Tàrrega, la Polifònica de l'Urgell, els Graells de la Barra i l'Escola Municipal de Música.

La recaptació ha estat de 574euros, els quals foren lliurat per l’alcaldessa sra. Rosa Ma Perelló i el regidor de cultura sr. Raül Palacios, aniran destinats als projectes de la campanya d’enguany a Tanzània (Àfrica) construcció de noves aules de secundària, per donar més cabuda a nous alummnes i d'un embassament d'aigua a Maranthawa (Kenya).

Un dels factors més importants per al desenvolupament humà , l'avanç i progrés de la societat és l'educació, per aquesta raó Mans Unides lluita perquè estigui a l'abast de totes les persones i més aquelles que es troben en estat de vulnerabilitat.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/04/2016

El diumenge dia 10 d'abril socis i col·laboradors de Mans Unides del bisbat de Solsona van anar a la Passió d'Esparreguera, gaudint d'una magnífica jornada de cultura popular i religiosa, amb l'inigualable espectacle teatral de la Passió.

Segons els organitzadors va ser un dels dies amb més afluència d'espectadors, tenint en compte que enguany el Patronat de la Passió i Mans Unides, uneixen les seves forces per llançar aquest esdeveniment centenari en benefici dels projectes de lluita contra la pobresa a Àfrica, Àsica i Amèrica Llatina.

 

 

Imatge de complement
10/09/2015

Les ONG demanem més compromís i acció als governs davant l'actual crisi de refugiats.

Cal revisar en profundidat les ineficients polítiques d'immigració, que s'estableixin vies legals d'accés a Europa i s'impulsin decididament polítiques coherents de cooperaci.

Davant els dramàtics esdeveniments que envolten l'entrada de refugiats a Europa, a Mans Unides reaccionem en la denúncia per canviar polítiques i actituds.

Més informació a www.mansunides.org/ca/crisi-refugiats-siria


 

 

 

 

19 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | >