Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

Cercador

 
L'afortunada sra. Montserrat Artigues reben el pastís. Veure galeria Ampliar imatge
17/10/2017

El diumenge dia 8 a l'Espai MerCAT va tenir lloc el Berenar Solidari a benefici dels projectes d'enguany. A l'acte va assistir-hi cent-seixanta-sis persones, les quals van gaudir dels pastissos i altres menjars que van confeccionar les trenta-sis mestresses, que any rere any, van col·laborant confeccionant: coques, cócs,braç de gitano, magdalenes, orelletes i altres varietats, tant en dolç com en salat que van ser les delícies dels assistents, entre ells el regidor de Cultura sr. Raül Palacios i d'Acció Social sr. Joan Palou i també el rector Mn Josep Ma Vilaseca.

Amb el simbòlic preu de cinc euros del tiquet del berenar, sorteig de vuit pastissos i  alguns donatius es va recaptar la quantitat de 1.002,57 euros que es destinaran a finançar els projectes  d'enguany . La rehabilitació d’una escola a Mahate, Moçambic i un projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània ambdós a l’Àfrica. La vetllada fou amenitzada pel Grup d’Havaneres Boira que van interpretar tot un seguit de boniques i reconegudes havaneres.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/04/2017

Els grups musicals, de dansa i de màgia es van sumar a la  vetllada solidària, al Teatre Ateneu, ho feren amb el dessitg de gent compromesa per donar suport als projectes de Mans Unides, juntament amb les 150 persones  que s'adheriren a la vetllada.

El grup Ondara Gospel, el duet Tissanna acompanyats per Carlitos Miñarro interpretaren tots plegats la cançó "Al·leluia" de Leonard Cohen. Les noies de hip-hop Gyas Club dansaren amb molt de ritme en aquets balls de carrer on la dansa i el moviment del cos són els protagonistes. L'actuació de les Màgic Girls, tres noies molt joves, tot i fer poc temps que es dediquen al món de la màgia ho varen demostrar amb gran habilitat i agilitat en desenvolupar els diferents trucs que sorprengueren el públic.

La recaptació de la vetllada fou de 750 euros destinats als projectes de rehabilitació d'una escola a Mahate (Moçambic) i el projecte social a Nouakchot (Mauritània).

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
02/03/2017

La primera activitat que va tenir lloc a la nostra ciutat, com a inici de la campanya d'enguany va tenir lloc el 17 de febrer, el sopar solidari, al qual van assistir un centenar de persones, compromeses amb  Mans Unides, per aconseguir un món on ningú no passi fam i tothom pugui viure dignament.

El preu del sopar era voluntari, es recaptar 775,57 euros, que aniran destinats als projectes assignats a la delegació de Solsona. són els següents: Rehabilitació d'una escola de primària a Mahate, Moçambic. Projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània (Àfrica).

Les companyes de Berga, Lluïsa Salles i Montse Garcia van transmetre als assistents, les vivències viscudes per elles al Camerun, amb gran entusiasme perquè es varen sentir molt acollides per la gent d'allà, fent costat als nens d'un orfelinat i també al Centro Hospitalario San Martin de Porres,del barri marginal Mvog Betsi de Yaundé, la capital del Camerun, del qual és directora la missionera Cristina Antolin. Aquest hospital fou un dels projectes recolzat per Mans Unides de Solsona, fou inaugurat al gener de 2008.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/12/2016

Hem estat present a la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de la nostra ciutat.amb productes de comerç just, importats per Oxfam-Intermon, donant suport a aquest sistema comercial solidari i alternatiu i que el seu objectiu és millorar l'accés al mercat dels productors més desfavorits i canviar les injustes regles del comerç internacional. La quantitat de les vendes portades a terme a la fira i d’algunes entitats que s’han sumat al regal solidari per aquestes festes de Nadal  ha estat 1.118euros. El percentatge de benefici de les vendes anirà destinat als projectes d’enguany de Mans Unides.


 

Imatge de complement Ampliar imatge
23/10/2016

"Surt és la invitació que ens fa el papa Francesc a sortir de nosaltres marteixos, de les nostres fronteres i de la pròpia comoditat. Així ens ho recorda el lema del Dia del Domund. "Surt de la teva terra".

En les diferents celebracions de l'Eucaristia aquest dia s'ha tingut present a tothom i especialment als missioners/es que han deixat  la seva terra per anar a la missió lluny geogràficament i culturament, posant-se al servei de les persones més necessitades, vivint i anunciant la salvació de l'Evangeli de Jesús.

Especialment s'ha recordat als missioners de casa nostra o que hi tenen una vinculació: Mercè Aiguacé, Llïsa Balasch, Roser Llorens, Ma Glòria Martí, Ma Lourdes Nadal, Sebastià Pijuan, Rafael de Sivatte.

Veure galeria
17/10/2016

El diumenge 16 d'octubre es va portar a terme el berenar solidari de Mans unides.

Amb una participació de trenta-tres col·laborador/es, els quals es van esmerçar en l’elaboració de pastissos i altres mejars, feia goig l’exposició, a més, de la diversitat de gustos.

El simbòlic preu del berenar de 5 euros, el sorteig d’11 pastissos i els donatius es va recollir 1.019,20euros, quantitat destinada als projectes assignats a la nostra delegació de Mans Unides de Solsona, la construcció d’aules en una escola de secundària per donar més cabuda a més alumnes a Tanzània i, la construcció d’un embassament per a 14.000m3 d’aigua a Maranthawa (Kènia).

 

Es va donar informació dels projectes d’enguany i també d’una carta d’agraïment de la Congregación Santo Domingo de Yaaonde(Camerun), que diu així:- Poco a poco con la ayuda de mucha gente y entre ellos vosotros, hemos ido rehabilitando i dando vida a este trozo de selva. Se ha rehabilitado el internado de los niños, cocina, comedor, sala de estudio i dormitorios... gràcies a vosotros muchos niños pueden estudiar, aprender, comer, tener un buen sitio donde dormir i descansar para recuperar e ir al cole al dia siguiente. Gracias a vosotros muchos niños pueden volver a sonreir. Milagros de la solidaridad y la generosidad.

Aquest any la col·laboració del Grup d'Havaneres Boira ha estat aplaçada per una indisposició d'un dels components del grup, al qual li desitgem una prompta millora.Agraïm la col·laboració que sempre han tingut vers Mans Unides.

 

 

51 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >