Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSS... de Mans Unides

Cercador

 
Imatge de complement
10/09/2015

Les ONG demanem més compromís i acció als governs davant l'actual crisi de refugiats.

Cal revisar en profundidat les ineficients polítiques d'immigració, que s'estableixin vies legals d'accés a Europa i s'impulsin decididament polítiques coherents de cooperaci.

Davant els dramàtics esdeveniments que envolten l'entrada de refugiats a Europa, a Mans Unides reaccionem en la denúncia per canviar polítiques i actituds.

Més informació a www.mansunides.org/ca/crisi-refugiats-siria


 

 

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2015

Les persones que ho han perdut tot al terratrèmol del Nepal necessiten ajuda urgent.

Mans Unides ONG ha enviat 48.000 € d'emergència per contribuir a la posada en marxa de campaments sanitaris a les zones afectades pel terratrèmol del Nepal.

Fes el teu donatiu per ingrès o transferència bancària a: La Caixa / ES98-2100-0523-23-0200135401, fent-hi constar "Emergència Nepal".
Si vols que el teu donatiu et desgravi per l'IRPF-2015, cal que hi facis constar també les teves dades fiscals.

Moltes gràcies pel teu suport.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
31/01/2015

El dissabte dia 24 de gener va tenir lloc l'Assemblea Diocesana de Mans Unides a Bellpuig, on es van reunir una trentena de persones de les poblacions següents: Anglesola, Bagà, Balsareny, Berga, Cardona, Gironella, Mollerussa, el Palau d'Anglesola, Puig-Reig, Tàrrega, Vilanova de Bellpuig i Bellpuig. El delegat senyor Àngel Alsina va donar la benvinguda a tots els presents, donà amplia informació de la campanya, donant a conèixer que  la d'enguany porta el lema "Lluitem contra la pobresa.T'hi apuntes?"

També hi participà mossèn Alfons Busto adreçant unes paraules i animant a tothom a treballar plegats perquè d'aquesta terra, ja ara, en fem un lloc especial, on tota la humanitat pugui viure en igualtat...

Els voluntaris de Mans Unides van exposar les diferents activitats que es porten a terme en les seves localitats, les quals són ben acollides pel vilatants, col·laborant i donant suport als projectes de Mans Unides.

A continuació hi va haver el dinar de germanor, donant així per finalitzada l'assemblea.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
Assistents a l'acte Veure galeria Ampliar imatge
Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
20 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | >