Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

Cercador

 
Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
15/02/2016

El divendres 12 de febrer va donar inici la campanya 57 de Mans Unides amb el lema "Planta-li cara a la fam:Sembra".

A la nostra ciutat, com en altres, es va portar a terme el Sopar Solidari amb una participació d'una norantena de socis i col·laboradors,

En la xerrada col·lolqui el missioner Mn Sebastià Pijuan va explicar les seves vivències a l'Uruguai, invitant els assistents a donr la seva opinió al contingut de l'Evangeli de Lluc "la multiplicació dels pans" amb el convenciment de què els cristians hem de sortir al carrer i, ser una església més propera al servei de les persones com diu el Papa Francisco.

El cost del sopar era voluntari, es va recollir 907,50 euros que anirà destinat als projectes assignats a la Delegació de Mans Unides del bisbat de Solsona per aquest 2016.

 

Imatge de complement Veure galeria
23/10/2015

El diumenge dia 18, va tenir lloc el Berenar Solidari de Mans Unides, amb una participació de 33 col·laboradores i algun pasteler de la nostra ciutat, els quals es van esmerçar en l’elaboració. Feia goig l’exposició dels mateixos, a més, la diversitat de gustos, xocolata, nata, formatge,de fruita natural i confitada... i  de formes rosetes, orelletes, cócs, coques, pa de Pesic ,mató, braç de gitano, flam,montaditos tant de  dolç com de  salat, truites... Els assistents a l’acte foren unes 140 persones.

Ens va acompanyar l'Alcaldessa sra. Rosa Ma, la Regidora d'Afers Socials sra. Noelia. i el Regidor de Cultura sr. Raül, el qual va ser un dels afortunats amb un pastís. També un dels afortunats va ser mossèn Josep Camprubí, acompanyat de mossèn Josep Garriga,  fidels cada any en acompanyar-nos. Es van sumar a l’acte la participació del grup musical 3Jotes, del Casal d’Àvis de la nostra ciutat, oferint un bon repertori de cançons, havaneres, espanyola, mexicana...  que va agradar molt al públic assistent.

El simbòlic preu del berenar de 5 euros, sorteig d’11 pastissos i alguns donatius es va recaptar 997,45 euros quantitat  destinada a assolir els projectes d’enguany  assignats a la nostra Delegació de Solsona de Mans Unides al Camerun i al Congo.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
18/10/2015

El 18 d'octubre és va celebrar la Jornada del Domund; la diada mundial dedicada a la tasca dels missioners, les missioneres i les poblacions vers les quals dediquen les seves vides.

A la nostra ciutat es va viure especialment, aquesta diada  perquè a la nostra comunitat hi missioners/res fills de Tàrrega i d'altresque tenen vinculació amb la nostra ciutat. Alguns d'ells estan a Sud-Americàa i a l'Àfrica.

Se'ls va recordar en les celebracions de la vetlla de pregària el dissabte dia 17 i les Eucarístiques del diumenge, un recordatori més proper fou a la Parròquia i  l'Església del Barri del Cor de Maria.

 

 

Imatge de complement Veure galeria
07/12/2014

El diumenge 26 d'octubre es va portar a terme el berenar solidari de Mans Mans Unides. Els elaboradors de pastissos i altres menjar foren 35 mestresses,  entre elles també alguns pastelers de la nostra ciutat.  Feia goig l’exposició dels mateixos a més la diversitat de gustos, xocolata, nata, formatge,de fruita natural i confitada... i  de formes rosetes, orelletes, cócs, coques, pa de Pesic ,mató, montaditos tant de  dolç com de  salat, truites...

Vam tenir la col·laboració de l’Associació de Dones de Butsenit d’Urgell en l’espectacle musical,  d’Escala en Hi-Fi. Amb gran sorpresa per tots els presents es va sumar la col·laboració del màgic Reivax, Xavier Perez, directo de "Mongai Màgics".

El simbòlic preu del berenar de 5 euros, juntament amb els donatius i el sorteig de 6 pastissos va fer que es recollís un total de 950euros, quantitat destinada a assolir els projectes que ens hem compromès portar a terme en aquesta campanya de 2014, a Etiòpia i al Congo, fent possible el lema de la campanya d’enguany : Un món nou, projecte comú.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
02/12/2014

 El concert de santa Cecília portat a terme el 23 d'octubre i organitzat per la Regidoria de Cultura va estar dedicat al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. 

Va aplegar nou formacions musicals de la capital de l'Urgell.

La cita benèfica, que va omplir de gom a gom el teatre Ateneu, va recaptar 808 euros a favor de projectes humanitaris de Mans Unides a Etiòpia.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
22/10/2014

 Aquest estiu hem gaudit de la presència des nostres missioners P. Jaume Salas i la Gna. Mercè Aigudé, hem tingut una vetllada amb ells i ens han acompanyat un grup de col·laboradors/es.

El Jaume i la Mercè ens van exposar un seguit de les seves vivències tan al Senegal com a l'Argentina.

El Jaume ens donava a conèixer diferents activitats de la Parròquia de Sokone on ell resideix. Una d'elles fou  la celebració del 50è aniversari de la Parròquia de Santa Teresita de l'Infant Jesús i també de l'arribada de les relíquies de Santa Teresita, amb motiu d'aquest mateixa commemoració.

La Mercè es donà una explicació de la seva missió, visitant setmanalment els malalts de la zona..., ens va dir que la malaltia més freqüent és el càncer, degut a residus químics d'una antiga fàbrica.

51 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >