Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

Cercador

 
Imatge de complement Ampliar imatge
29/10/2018

El diumenge 28 d'octubre, a l'espai MerCat, va tenir lloc el 27è berenar de Mans Unides al qual van assistir-hi 130 persones,entre elles l’alcaldessa i presidenta de la Diputació Rosa Ma Perelló, el regidor de cultura Raül Palacios, el Rector Josep Ma Vilaseca, el delegat de Mans Unides del Bisbat de Solsona Àngel Alsina. Van parrticipar vint-i-dos mestresses, en l'elaboració del berenar. La vetllada va estar amenitzada pels Xicots de l'Esplai.

El simbòlic preu de cinc euros, el sorteig de quatre pastissos i donatius la recaptació ha sigut de 976 euros, import que anirà destinat als projectes d’enguany: la rehabilitació d’un centre sanitari (consultes externes, maternitat i alberg de dones embarassades)en una zona pobra de Mangochi, Malawi. L’altre és l’ampliació d’un centre educatiu a Sierra Leona, ambdós a l’Àfrica.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/10/2018

Amb motiu de la celebració del Dia del DomuND tinguè lloc a la nostra ciutat una celebració a la Parròquia de la Mare de Déu de l'Alba, la Missa de la Comunitat, juntament amb altres grups de la Parròquia. A l'església del Cor de Maria també.

Es feren ofrenes i pregàries en les qual es varen tenir present els missioners. Recordant les missioneres Ma Glòria Martí, Roser Llorens, els missioners Sebastià Pijuan, Rafael de Sivatte que tenen ligams amb la nostra comunitat Parroquial i que estan en països de misió. També es recordaren a L'Adelaida Rovira, Ramona Minguell, Mercè Aiguadè, Lourdes Nadal, Àngel Casas, Jaume Salas i Ramon Novell, ells actualment han tornat dels diferent lloc on molts anys han compartit el dia a dia amb comunitats per portat la Paraula de Déu i el suport humà.

El Domund d'enguany ens vol recordar les paraules de Jesús:"Aneu per tot el món" ressonen avui més que mai a les nostres oïdes i al nostre cor, amb el lema. "CANVIA EL MÓN".

 

Imatge de complement Veure galeria
10/05/2018

Amb motiu de les festes en honor a les Santes Espines i Mare de Déu de l'Alba, el grup de Missions i Mans Unides ha participat en la novena dedicada als patrons de la nostra ciutat.

Es van tenir un record pels missioners, especialment amb les que mantenim contacte, fills de Tàrrega i algun de fora vila. Fent present el seu treballar, l'experiència amorosa de Déu en els ambients on hi són.

Una de les ofrene fou el cartell de Mans Unides, el qual fa una crida a lluïtar contra la pobresa, d'assumir un major compromís en treballar en favor d'un model de societat més justa i compromesa per acabar amb ella.


 

 

 

Dependentes i compradora en l'estand Veure galeria Ampliar imatge
19/12/2017

Els dies 8, 9 i 10 de desembre s'hi va participar en la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica de la nostra ciutat, amb productes de Comerç Just.

Aquests productes estan elaborats en petites cooperatives de països del sud i elaborats amb matèries primeres d'origen natural, ecològiques i de qualitat i tenint cura del medi ambient.

Els treballadors  reben un salari just,  igualtat de gènere entre treballadores i treballadors, desenvolupament per a les seves comunitats, així com evitar l'explotació infantil i sostenibilitat del medi ambient.

L'estand va està atès per senyores col·laboradores, les quals asiduament participen en les diferents activitats que es porten a terme a la nostra ciutat.

L'afortunada sra. Montserrat Artigues reben el pastís. Veure galeria Ampliar imatge
17/10/2017

El diumenge dia 8 a l'Espai MerCAT va tenir lloc el Berenar Solidari a benefici dels projectes d'enguany. A l'acte va assistir-hi cent-seixanta-sis persones, les quals van gaudir dels pastissos i altres menjars que van confeccionar les trenta-sis mestresses, que any rere any, van col·laborant confeccionant: coques, cócs,braç de gitano, magdalenes, orelletes i altres varietats, tant en dolç com en salat que van ser les delícies dels assistents, entre ells el regidor de Cultura sr. Raül Palacios i d'Acció Social sr. Joan Palou i també el rector Mn Josep Ma Vilaseca.

Amb el simbòlic preu de cinc euros del tiquet del berenar, sorteig de vuit pastissos i  alguns donatius es va recaptar la quantitat de 1.002,57 euros que es destinaran a finançar els projectes  d'enguany . La rehabilitació d’una escola a Mahate, Moçambic i un projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània ambdós a l’Àfrica. La vetllada fou amenitzada pel Grup d’Havaneres Boira que van interpretar tot un seguit de boniques i reconegudes havaneres.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/04/2017

Els grups musicals, de dansa i de màgia es van sumar a la  vetllada solidària, al Teatre Ateneu, ho feren amb el dessitg de gent compromesa per donar suport als projectes de Mans Unides, juntament amb les 150 persones  que s'adheriren a la vetllada.

El grup Ondara Gospel, el duet Tissanna acompanyats per Carlitos Miñarro interpretaren tots plegats la cançó "Al·leluia" de Leonard Cohen. Les noies de hip-hop Gyas Club dansaren amb molt de ritme en aquets balls de carrer on la dansa i el moviment del cos són els protagonistes. L'actuació de les Màgic Girls, tres noies molt joves, tot i fer poc temps que es dediquen al món de la màgia ho varen demostrar amb gran habilitat i agilitat en desenvolupar els diferents trucs que sorprengueren el públic.

La recaptació de la vetllada fou de 750 euros destinats als projectes de rehabilitació d'una escola a Mahate (Moçambic) i el projecte social a Nouakchot (Mauritània).

49 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >