Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

Cercador

 
Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
19/02/2020

Una vuitantena de col·laboradors i seguidors de Mans Unides, van participar el passat divendres 14 de febrer del sopar solidari de Mans Unides.
Enric Segarra i Bosch, voluntari de Mans Unides i veí de Bellpuig, va participar de la vetllada. A l’octubre de l’any passat va viatjar a Bolívia, juntament amb 4 voluntaris de l’estat, per conèixer de primera mà projectes de Mans Unides i divendres va compartir la seva experiència sobre la realitat de les comunitats a les qual dona suport Mans Unides.
El sopar va consistir en pa i oli, poma i aigua, com a símbol d’austeritat i d’unió amb la gent que passen necessitats.
La recaptació del sopar va ser de 835 euros, destinats als dos projectes d'enguany assignats a la Delegació de MU de Solsona.Projecte educatiu, reforç de capacitats en Escola Agropecuaria rural a Moçambic (Àfrica) Projecte social Consolidació de territoris indígenes en El Chaco Boliviano.

 

 


Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
20/10/2019

Diumenge 20 d'octubre, Dia del Domund, en el qual es recorda la labor que fan els missioners arreu del món, en les celebracions Eucarístiques s'ha tingut presents els missioners, d'una manera especial a l'Església del Cor de Maria i en la Parròquia de Santa Maria de l'Àlba, en la missa de la comunitat.

Enguany el Papa Francesc demana que aquest mes missioner sigui extraordinari, en commemoració dels cent anys de la publicació de la carta apostòlica Maximum illud del Papa Benet XV, amb el fi d'alimentar amb nou impuls la responsabilitat de proclamar l'Evangeli tots els batejats.


Imatge de complement Ampliar imatge
09/07/2019

Juntament amb altres entitats de la nostra ciutat, membres d'Agenta, vam participar de la primera Baixada de Falles de Secà la vigília de Sant Joan.

Durant la tarda les diferents entitats vam confeccionar les falles, les quals van ser apadrinades per les diferents entitats, més tard ens varem desplaçar fins al Pati per rebre la flama del Canigó. A continuació varem anar al castell on fent un petit foc, anomenat "faro",  es varen encendre les falles baixant-les pels carrers del casc antic de la ciutat fins a l'esplanada de Can Colapi amb les quals s'hi va encendre la gran foguera.

La revetlla va continuar amb un sopar amb uns 170 assistents, castell de focs i concert.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
29/10/2018

El diumenge 28 d'octubre, a l'espai MerCat, va tenir lloc el 27è berenar de Mans Unides al qual van assistir-hi 130 persones,entre elles l’alcaldessa i presidenta de la Diputació Rosa Ma Perelló, el regidor de cultura Raül Palacios, el Rector Josep Ma Vilaseca, el delegat de Mans Unides del Bisbat de Solsona Àngel Alsina. Van parrticipar vint-i-dos mestresses, en l'elaboració del berenar. La vetllada va estar amenitzada pels Xicots de l'Esplai.

El simbòlic preu de cinc euros, el sorteig de quatre pastissos i donatius la recaptació ha sigut de 976 euros, import que anirà destinat als projectes d’enguany: la rehabilitació d’un centre sanitari (consultes externes, maternitat i alberg de dones embarassades)en una zona pobra de Mangochi, Malawi. L’altre és l’ampliació d’un centre educatiu a Sierra Leona, ambdós a l’Àfrica.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/10/2018

Amb motiu de la celebració del Dia del DomuND tinguè lloc a la nostra ciutat una celebració a la Parròquia de la Mare de Déu de l'Alba, la Missa de la Comunitat, juntament amb altres grups de la Parròquia. A l'església del Cor de Maria també.

Es feren ofrenes i pregàries en les qual es varen tenir present els missioners. Recordant les missioneres Ma Glòria Martí, Roser Llorens, els missioners Sebastià Pijuan, Rafael de Sivatte que tenen ligams amb la nostra comunitat Parroquial i que estan en països de misió. També es recordaren a L'Adelaida Rovira, Ramona Minguell, Mercè Aiguadè, Lourdes Nadal, Àngel Casas, Jaume Salas i Ramon Novell, ells actualment han tornat dels diferent lloc on molts anys han compartit el dia a dia amb comunitats per portat la Paraula de Déu i el suport humà.

El Domund d'enguany ens vol recordar les paraules de Jesús:"Aneu per tot el món" ressonen avui més que mai a les nostres oïdes i al nostre cor, amb el lema. "CANVIA EL MÓN".

 

Imatge de complement Veure galeria
10/05/2018

Amb motiu de les festes en honor a les Santes Espines i Mare de Déu de l'Alba, el grup de Missions i Mans Unides ha participat en la novena dedicada als patrons de la nostra ciutat.

Es van tenir un record pels missioners, especialment amb les que mantenim contacte, fills de Tàrrega i algun de fora vila. Fent present el seu treballar, l'experiència amorosa de Déu en els ambients on hi són.

Una de les ofrene fou el cartell de Mans Unides, el qual fa una crida a lluïtar contra la pobresa, d'assumir un major compromís en treballar en favor d'un model de societat més justa i compromesa per acabar amb ella.


 

 

 

52 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >