Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

... del grup

Cercador

 
Imatge de complement
10/05/2018

Amb motiu de les festes en honor a les Santes Espines i Mare de Déu de l'Alba, el grup de Missions i Mans Unides ha participat en la novena dedicada als patrons de la nostra ciutat.

Es van tenir un record pels missioners, especialment amb les que mantenim contacte, fills de Tàrrega i algun de fora vila. Fent present el seu treballar, l'experiència amorosa de Déu en els ambients on hi són.

Una de les ofrene fou el cartell de Mans Unides, el qual fa una crida a lluïtar contra la pobresa, d'assumir un major compromís en treballar en favor d'un model de societat més justa i compromesa per acabar amb ella.


 

 

 

Dependentes i compradora en l'estand Veure galeria Ampliar imatge
19/12/2017

Els dies 8, 9 i 10 de desembre s'hi va participar en la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica de la nostra ciutat, amb productes de Comerç Just.

Aquests productes estan elaborats en petites cooperatives de països del sud i elaborats amb matèries primeres d'origen natural, ecològiques i de qualitat i tenint cura del medi ambient.

Els treballadors  reben un salari just,  igualtat de gènere entre treballadores i treballadors, desenvolupament per a les seves comunitats, així com evitar l'explotació infantil i sostenibilitat del medi ambient.

L'estand va està atès per senyores col·laboradores, les quals asiduament participen en les diferents activitats que es porten a terme a la nostra ciutat.

L'afortunada sra. Montserrat Artigues reben el pastís. Veure galeria Ampliar imatge
17/10/2017

El diumenge dia 8 a l'Espai MerCAT va tenir lloc el Berenar Solidari a benefici dels projectes d'enguany. A l'acte va assistir-hi cent-seixanta-sis persones, les quals van gaudir dels pastissos i altres menjars que van confeccionar les trenta-sis mestresses, que any rere any, van col·laborant confeccionant: coques, cócs,braç de gitano, magdalenes, orelletes i altres varietats, tant en dolç com en salat que van ser les delícies dels assistents, entre ells el regidor de Cultura sr. Raül Palacios i d'Acció Social sr. Joan Palou i també el rector Mn Josep Ma Vilaseca.

Amb el simbòlic preu de cinc euros del tiquet del berenar, sorteig de vuit pastissos i  alguns donatius es va recaptar la quantitat de 1.002,57 euros que es destinaran a finançar els projectes  d'enguany . La rehabilitació d’una escola a Mahate, Moçambic i un projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània ambdós a l’Àfrica. La vetllada fou amenitzada pel Grup d’Havaneres Boira que van interpretar tot un seguit de boniques i reconegudes havaneres.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/04/2017

Els grups musicals, de dansa i de màgia es van sumar a la  vetllada solidària, al Teatre Ateneu, ho feren amb el dessitg de gent compromesa per donar suport als projectes de Mans Unides, juntament amb les 150 persones  que s'adheriren a la vetllada.

El grup Ondara Gospel, el duet Tissanna acompanyats per Carlitos Miñarro interpretaren tots plegats la cançó "Al·leluia" de Leonard Cohen. Les noies de hip-hop Gyas Club dansaren amb molt de ritme en aquets balls de carrer on la dansa i el moviment del cos són els protagonistes. L'actuació de les Màgic Girls, tres noies molt joves, tot i fer poc temps que es dediquen al món de la màgia ho varen demostrar amb gran habilitat i agilitat en desenvolupar els diferents trucs que sorprengueren el públic.

La recaptació de la vetllada fou de 750 euros destinats als projectes de rehabilitació d'una escola a Mahate (Moçambic) i el projecte social a Nouakchot (Mauritània).

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
02/03/2017

La primera activitat que va tenir lloc a la nostra ciutat, com a inici de la campanya d'enguany va tenir lloc el 17 de febrer, el sopar solidari, al qual van assistir un centenar de persones, compromeses amb  Mans Unides, per aconseguir un món on ningú no passi fam i tothom pugui viure dignament.

El preu del sopar era voluntari, es recaptar 775,57 euros, que aniran destinats als projectes assignats a la delegació de Solsona. són els següents: Rehabilitació d'una escola de primària a Mahate, Moçambic. Projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània (Àfrica).

Les companyes de Berga, Lluïsa Salles i Montse Garcia van transmetre als assistents, les vivències viscudes per elles al Camerun, amb gran entusiasme perquè es varen sentir molt acollides per la gent d'allà, fent costat als nens d'un orfelinat i també al Centro Hospitalario San Martin de Porres,del barri marginal Mvog Betsi de Yaundé, la capital del Camerun, del qual és directora la missionera Cristina Antolin. Aquest hospital fou un dels projectes recolzat per Mans Unides de Solsona, fou inaugurat al gener de 2008.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/12/2016

Hem estat present a la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de la nostra ciutat.amb productes de comerç just, importats per Oxfam-Intermon, donant suport a aquest sistema comercial solidari i alternatiu i que el seu objectiu és millorar l'accés al mercat dels productors més desfavorits i canviar les injustes regles del comerç internacional. La quantitat de les vendes portades a terme a la fira i d’algunes entitats que s’han sumat al regal solidari per aquestes festes de Nadal  ha estat 1.118euros. El percentatge de benefici de les vendes anirà destinat als projectes d’enguany de Mans Unides.


 

47 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >