Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

RSS... de Mans Unides

Cercador

 
Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
07/01/2017

La Regidoria de Cultura de la nostra ciutat va portar a terme, el diumenge 20 de novembre, al teatre Ateneu, el concert en honor a santa Cecília, com és tradicional aquest concert és benèfic, aquest any ha estat destinat a l’ONG Mans Unides, en ell van participat les entitats musicals targarines: la coral Infantil Mestre Güell, la coral Ramon Carnicer, la Cobla Tàrrega, l'Orfeo Nova Tàrrega, la Polifònica de l'Urgell, els Graells de la Barra i l'Escola Municipal de Música.

La recaptació ha estat de 574euros, els quals foren lliurat per l’alcaldessa sra. Rosa Ma Perelló i el regidor de cultura sr. Raül Palacios, aniran destinats als projectes de la campanya d’enguany a Tanzània (Àfrica) construcció de noves aules de secundària, per donar més cabuda a nous alummnes i d'un embassament d'aigua a Maranthawa (Kenya).

Un dels factors més importants per al desenvolupament humà , l'avanç i progrés de la societat és l'educació, per aquesta raó Mans Unides lluita perquè estigui a l'abast de totes les persones i més aquelles que es troben en estat de vulnerabilitat.

Imatge de complement Ampliar imatge
14/04/2016

El diumenge dia 10 d'abril socis i col·laboradors de Mans Unides del bisbat de Solsona van anar a la Passió d'Esparreguera, gaudint d'una magnífica jornada de cultura popular i religiosa, amb l'inigualable espectacle teatral de la Passió.

Segons els organitzadors va ser un dels dies amb més afluència d'espectadors, tenint en compte que enguany el Patronat de la Passió i Mans Unides, uneixen les seves forces per llançar aquest esdeveniment centenari en benefici dels projectes de lluita contra la pobresa a Àfrica, Àsica i Amèrica Llatina.

 

 

Imatge de complement
10/09/2015

Les ONG demanem més compromís i acció als governs davant l'actual crisi de refugiats.

Cal revisar en profundidat les ineficients polítiques d'immigració, que s'estableixin vies legals d'accés a Europa i s'impulsin decididament polítiques coherents de cooperaci.

Davant els dramàtics esdeveniments que envolten l'entrada de refugiats a Europa, a Mans Unides reaccionem en la denúncia per canviar polítiques i actituds.

Més informació a www.mansunides.org/ca/crisi-refugiats-siria


 

 

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2015

Les persones que ho han perdut tot al terratrèmol del Nepal necessiten ajuda urgent.

Mans Unides ONG ha enviat 48.000 € d'emergència per contribuir a la posada en marxa de campaments sanitaris a les zones afectades pel terratrèmol del Nepal.

Fes el teu donatiu per ingrès o transferència bancària a: La Caixa / ES98-2100-0523-23-0200135401, fent-hi constar "Emergència Nepal".
Si vols que el teu donatiu et desgravi per l'IRPF-2015, cal que hi facis constar també les teves dades fiscals.

Moltes gràcies pel teu suport.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
31/01/2015

El dissabte dia 24 de gener va tenir lloc l'Assemblea Diocesana de Mans Unides a Bellpuig, on es van reunir una trentena de persones de les poblacions següents: Anglesola, Bagà, Balsareny, Berga, Cardona, Gironella, Mollerussa, el Palau d'Anglesola, Puig-Reig, Tàrrega, Vilanova de Bellpuig i Bellpuig. El delegat senyor Àngel Alsina va donar la benvinguda a tots els presents, donà amplia informació de la campanya, donant a conèixer que  la d'enguany porta el lema "Lluitem contra la pobresa.T'hi apuntes?"

També hi participà mossèn Alfons Busto adreçant unes paraules i animant a tothom a treballar plegats perquè d'aquesta terra, ja ara, en fem un lloc especial, on tota la humanitat pugui viure en igualtat...

Els voluntaris de Mans Unides van exposar les diferents activitats que es porten a terme en les seves localitats, les quals són ben acollides pel vilatants, col·laborant i donant suport als projectes de Mans Unides.

A continuació hi va haver el dinar de germanor, donant així per finalitzada l'assemblea.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >