Saltar a continguts

Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega

Navegació

Menú principal

Any 2013

Veure galeria

El nostre grup ha Participat en la novena de les Santes Espines i Mare de Déu de l'Alba, juntament amb el grup del Carme i altres feligresos de la nostra parròquia, el dimarts 7 de maig.


Veure galeria
50 anys de Dejuni Voluntari

Cada segon divendres de febrer, des de 1963, moltíssimes persones han viscut el dia del Dejuni Voluntari, apuntant-se a aquest petit gest tan simbòlic com carregat de sentit.

El terme voluntari neix de la voluntat i no per força o necessitat.

El divendres dia 8 va tenir lloc el Sopar Solidari i xerrada col·loqui a la sala cafè de l'Ateneu de la nostra ciutat.

Imatge de complement

El dimarts dia 7 de maig amb motiu de la novena als nostres patrons: Santes Espines i Mare de Déu de l'Alba,el nostre grup participa en aquest acte, ens acompanyaran socis/es i col·laboradors/es de Mans Unides juntament amb altres feligresos.


Veure galeriaEl proper dissabte de 19 de Gener es celebra a Bellpuig l’Assemblea anual de Mans Unides de la diòcesi de Solsona. L’acte es desenvoluparà al Casal d’Entitats (Plaça Sant Roc, 23) a les 10 h. del matí.

És obert a tots els voluntaris, socis i simpatitzants.

S’hi presentaran els comptes anuals i els projectes per al 2013, amb intervenció de les delegacions comarcals, que posaran en comú les seves experiències.

Anima’t a assistir-hi. La teva presència és una mostra del teu suport. Hi ...

Imatge de complement

Amb motiu del Dia del Domund hi va haver una vetlla de pregària a la capella dels Dolors de la nostra ciutat, en la mateixa es va recordar i pregar per als missioners, es va tenir present els missioners que tenen més vinculació amb el grup i la Parròquia de Tàrrega.
En la missa de 12 de la Parròquia i la de 2/4 d'11 del Cor de Maria es van fer més bisible aquesta diada, fent ofrenes adients a la festivitat del Domund, i en les pregàries també es va tenir presents els missioners.