Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mans Unides llança una campanya d'emergència

Per lluitar contra la pandèmia Mans Unides llança una campanya d'emergència

DIMECRES 20 MAIG 2020

Mans Unides ha obert un compte d'emergència per respondre a les peticions d'ajuda que està reben des de la majoria dels 60 països en els quals treballa. En aquestes primeres setmanes, Mans Unides ha aprovat ja 29 projectes d'emergència per atendre necessitats urgents en l'àmbit sanitari, de prevenció, d'alimentació i higiene i d'assistència en drets en països d'Amèrica, Àsia i Àfrica.  Encara que el món es detingui, nosaltres no deixem d'actuar.
El coronavirus està colpejant ja als països més pobres de la terra provocant conseqüències devastadores entre els més vulnerables, aquells que viuen en els llocs més desafavorits, incapaços d'afrontar una pandèmia d'aquest calibre. 

Aquesta crisi, que per ara sembla haver afectat amb més virulència als països econòmicament més desenvolupats, suposarà una veritable catàstrofe en els llocs on treballa Mans Unides.

No permetis que caiguin en l’oblit els milions de persones que viuen una crisi permanent de fam i pobresa. En cara que el món es detingui, Mans Unides no deixa d’actuar.

El compte d’emergència coronavirus Mans Unides és ES42 0049 6791 7420 1600 0102, al qual pots fer la teva aportació o trucant al 900 811 888.