Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

32è SOPAR SOLIDARI

Campanya 65 de Mans Unides i el 32è sopar solidari a la nostra ciutat

DILLUNS 12 FEBRER 2024

La nostra ciutat també es ve sumant any rere any a aquest llest solidari, el passat divendres una vuitantena de persones ens vàrem reunir a la Sala Social de l’Ateneu per compartir el Sopar Solidari de pa, oli i poma, després de compartir les experiències viscudes a l’Àfrica per la Nur Petit i l’Alba Torres. La Nur és col·laboradora en projectes de desenvolupament sostenible de l’Associació Naturaleza Maestra i fins fa poc en el món de l’educació. Com a voluntària durant uns mesos, ha estat realitzant tasques docents i de cura d’infants en una escola d’educació infantil a la ciutat d’Arusha. L’Alba Torres, Artista i Art-Terapeuta Transdisciplinar i Desenvolupament Humà. Ha prestat el servei com a voluntària a Burkina Faso, en l’especialitat (d’estimulació sensorial) de l’alimentació, en aquest cas amb nens, la dificultat que tenen per la malnutrició i falta d’alimentació deixen de percebre la necessitat de menjar; aquesta teràpia fou molt positiva, la qual cosa ha tramés a les mares, a fi que els fills recuperant l’hàbit de menjar no arribin a la mort, com fins ara en molts ve passant.

La recaptació del sopar va destinada al projecte d’enguany al Perù,  Consolidació de sistemes agrícoles i alimentaris justos i sostenibles.
Per Mans Unides, la defensa de la vida digna de cada ésser humà implica, un ferm compromís per una lluita justa amb els més vulnerables.

El lema de la campanya d’enguany ens diu què “l’Efecte Ésser Humà. L’única espècie capaç de canviar el planeta.