Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les missiones Lourdes Nadal i Ramona Minguell ens visiten

Les Gnes.Lourdes i Ramona amb motiu de la seva estància a la nostra ciutat ens visiten.

DIVENDRES 19 AGOST 2022

Membres del Grup de Missions i Mans Unides hem tingut l'oportunitat de rebre les missiones Lourdes i Ramona al seu pas per la nostra ciutat.
Actualment la Gna. Lourdes està a Trigueros (Huelva) amb quatre carmelites més, les quals estan al servei de la comunitat de Trigueros, en el següents camps: la Pastoral Parroquial, acompanyant i visitant persones grans, amb el grup de joves i altres serveis, dels quals ens varen transmetre les actuacions vivencials que al llarg del curs porten a terme. Ella va estar 34 anys a l'índia  tot i dir-nos que la seva missió ara està aquí no pot oblidar-la, la porta dins el cor perquè els anys que hi va ser-hi l'experiència d'esperit missioner viscuda amb les persones d'allà compartint la missió li han deixat una bona petjada.

La Gna. Ramona fa uns anys també va retornar de Colòmbia, bona part de la seva vida va transcórrer allà com a infermera, atenent les persones que arribaven a l'hospital, anant de missió en missió visitant les famílies i tenint cura de les persones que no estaven bé i portant el missatge de Crist. Actualment està a la Residència d'Avis de la seva congregació les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu a Arbúcies, acompanyants els avis-residents i prestant servei a la comunitat. Tot i estar de nou a casa guarda molt bons records dels anys transcorregut a Colòmbia.