Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre Lo humano, lo pequeño i lo pobre... se llama EVANGELIO

"Vivències d'un creient" aquest ha estat el llibre escrit pel missioner i company Mn Sebastià Pijuan, en el seu contingut hi ha el transcurs de la seva vida a l'Uruguay.

El Sebastià i amics en la presentació.
El Sebastià i amics en la presentació.

DIMECRES 13 ABRIL 2022

El dissabte dia 9 d'abril va tenir lloc la presentació del llibre, al local Cívic d'Anglesola. Ens varem aplegat una cinquantena de persones per acompanyar a l'amic i company Sebastià per tal d'escoltar una vegada més les seves vivències a l'Urugay, més de 50 anys.
Aquest llibre és testic del seu caminar per la vida... amb Evangeli gravat al cor i entre les mans.
En ell trobarem, elements essencials, com la gent senzilla i humil, el foc, el mate, el riu, la brisa del vent entre les fulles dels arbres. Tot un context que fa possible el silenci i la contemplació.
Va dirigit a tots, creients i no creients, perquè allò què és humà ens involucra a tots.
Conclou:-Qui no viu per servir, no serveix per viure. No hi ha veritable amor si no servim els nostres germans més necessitats, si no defensem els Drets Humans de tota la humanitat.
-Això va dir Jahvè al profeta Jeremies, i li va dir a Sebastià, també a tots nosaltres, a la humanitat sencera. Sebastià ho va escoltar i ho posa en pràctica cada dia, encara lluitant contra el sistema i contra ell mateix.