Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopar Solidari de Mans Unides

Mans Unides Tàrrega dona inici a la nova campanya, el lema "Frenar la desigualtat és a les teves mans". Inici que va tenir lloc el divendres dia 10 a la sala social de l'Ateneu.

DILLUNS 13 FEBRER 2023

Una vetllada solidària i molt participativa, amb un centenar d'assistents, entre ells l'Alcaldessa i regidores al Sopar Solidari de pa amb oli, poma i aigua, aliments que molts dels nostres germans no poden gaudir. La conferenciant Gna. Teresa Maluquer, missionera a Guatemala,va explicar de la seva vocació que la va dur a treballar a Guatemala durant 14 anys. Vocació nascuda en la seva joventut, com a resposta a la necessitat de persones “valentes” per anar a fundar escoles a una zona de Guatemala on les condicions socials eren molt precàries, sense els serveis bàsics i amb la violència pròpia de situacions de injustícia
crònica. Ressaltà les desigualtats en el repartiment de la terra, grans latifundis voltats de misèria...El seu testimoni ens va fer veure una persona molt feliç tot i els ensurts i renúncies que va viure.
 Els donatius que es van recaptar per valor de
1073,75 euros, aniran destinats als projectes de la campanya d’enguany a l'Índia.