Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SOPAR SOLIDARI PER EMPORTAR

El dissabte dia 27, els col·laboradors de Mans Unides, un total de 150, van sortir de casa per anar a recollir, el ja tradicional Sopar Solidari, enguany diferent per motiu de la pandèmia, va ser per emportar i sopar amb els de casa, no en comunitat com és habitual.

Pla amb els complements del sopar
Pla amb els complements del sopar

DILLUNS 01 MARÇ 2021

El dissabte dia 27 de febrer, els col·laboradors de Mans Unides, un total de 150,  van sortir de casa per anar a recollir, el ja tradicional Sopar Solidari, enguany diferent per motiu de la pandèmia, va ser per emportar i sopar amb els de casa, no en comunitat com és habitual. L’import de la recaptació va ser de 1.365 euros, la mateixa anirà destinada al projecte de l’ampliació d’un centre educatiu de primària a Parakou, Benin (Àfrica). Fa dos anys, la congregació de les Germanes Albertines, per petició de la població veien la importància d'escolaritzar els fills des de la infància, van construir un Centre de Primària amb fons de la Conferència Episcopal Italiana. Tot i així, el nivell de demanda d’escolarització és altíssim, no es pot donar resposta a totes elles. A més al no haver-hi prou escoles en aquesta zona, els menors han de recórrer grans distàncies per anar a classe, fet que els exposa a problemes d’inseguretat de l’entorn. Per aquest motiu han demanat la col·laboració de Mans Unides per construir un mòdul amb 3 aules, latrines i menjador... Aquest projecte augmentarà la capacitat de l’escola i permetrà als alumnes, en un futur, completar els seus estudis de primària en aquest centre.

 Han col·laborat les següents empreses. Forners de la ciutat: Cal Balcells, Cal coca, Cal Castellets i Cal Vilardosa, amb solidaritat, han transformat la farina en pa per aquest fi, Oli Borges amb l’oli i Fuites Bernaus les pomes. M. Tàsies pel local.

Ens cal un compromís comú pel bé de tots i en especial pels més febles. Perquè tothom es mereix tenir una vida digna.

Galeria d'imatges