Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TROBADA DIOCESANA ANYAL DE MANS UNIDES

El dissabte 25 de gener va tenir lloc la trobada diocesana anyal de voluntaris de Mans Unides en seu de la nova delegació a Berga.

Grup de voluntaris a Berga
Grup de voluntaris a Berga

DIVENDRES 03 ABRIL 2020

El dissabte 25 de gener va tenir lloc la trobada diocesana anyal de Mans Unides a Berga, seu de la nova delegació, al capdavant d’ella, les companyes Montse Garcia i Lluïsa Sellés, amb l’assistència d’una quarantena de voluntaris de la delegació del bisbat de Solsona, les quals vingueren de les següents poblacions: Anglesola, Bagà, Bellpuig, Berga, Cardona, Cervera, Gironella, Mollerussa, El Palau d’Anglesola, Puig-reig Solsona i Tàrrega. 

 La jornada dona inici amb unes paraules del bisbe Xavier Novell, encoratjant els grups de voluntaris/es i coordinadores de Mans Unides, per la tasca que es ve realitzant; destacant , que “el treball de Mans Unides és un motor viu que ens impulsa a treballar per un món més fraternal” i “això és un deure que brolla del cor mateix de l’Evangeli, al mateix temps, un dels millors passos per a l’anunci de la fe en Crist”.

Es va donà informació de la passada campanya dels projectes duts a terme:  Formació per a dones agricultores. Construcció de pous i canalització d’aigua al Camerun i la millora d’una escola de secundària per a noies a la República Democràtica del Congo ambdós a l’Àfrica. A més un altre projecte finançat per una persona, que fou la construcció d’una escola a la ciutat de Cotonou, Benín (Àfrica). Ha esta gràcies al suport de tots els qui han contribuït a fer-ho realitat.

En el transcurs de l'acte es va fer un reconeixement a la Ma Aurora Aubach i l’Àngel Alsina, que han estat durant dinou anys al capdavant de la Delegació.

La jornada va acabar amb un dinar de germanor, reprenent viatge de retorn als diferents llocs d’origen, amb energia i il·lusió per continuant treballant a benefici dels germans de Moçambic i de El Chaco Boliviano, els dos projectes que es pretén dur a terme enguany amb l’ajut de tots.